LA MADONNA HAARLEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 409 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Madonna Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 0:17 De calzone was sompig, niet wat je van een pizza verwacht. Verder zat er geen smaak aan en zag het er ook niet smakelijk uit. De kip was grijs en groentjes hadden ook een vage kleur. Pizza met mozzarella was heel matig, niet iets wat je verwacht.
13 jul 2024 om 21:25 Pizza is hier altijd goed. Ik bestel wel altijd bakje bolognese saus erbij dat maakt de pizza af voor mij. Maar dan is het erg lekker.
12 jul 2024 om 20:58 Lekkere verde pizzas en pasta. Jammer dat de saus van de calzone er niet al in zat. Tevens op de andere pizza was de bijbestelde extra topping, ananas, vergeten. Pasta is van gesmuld.
28 jun 2024 om 10:44 Is niet te vreten
23 jun 2024 om 18:38 Goeie pizza en apart bolognese saus.
15 jun 2024 om 21:22 Lekkere pizza
14 jun 2024 om 9:04 Smaakvolle goede pizza's
27 mei 2024 om 6:47 Weer zeer lekker gegeten
26 mei 2024 om 1:33 Buitengewoon lekker eten
25 mei 2024 om 19:58 Prima bezorging. Lekker gegeten, de bruschetta vooraf was hemels. Pizza was heerlijk vers bereid en de tiramisu was geweldig!!!
25 apr 2024 om 22:25 Bezorging duurde erg lang. Daar kan het restaurant niks aan doen, thuisbezorgd had geen bezorgers beschikbaar. Eten is het wachten desondanks zeker waard :)
15 apr 2024 om 19:30 Goedenavond, ik kon niet verder dan 90 min instellen maar heb dik 2 uur moeten wachten , normaal reageer ik niet zo snel ,maar dit duurde wel heel lang . Sorry maar ik moest het even melden.